Vlasceanu Andreea Iuliana–Psiholog Pitesti-Arges

In propria mea calatorie a cunoasterii de sine, dar si a experientei obtinute in cei aproape 11 ani de munca cu ceilalti am constientizat profesionalismul de care trebuie sa dea dovada psihologul/psihoterapeutul in lucrul cu oamenii. Pentru ca am realizat cat de importanta este, pentru persoana care iti solicita ajutorul de specialiate. Aceasta vine de multe ori in situatii de criza pe care nu le mai poate gestiona. Nevoia de incredere, siguranta si un cadru empatic in care sa se simta inteles si acceptat.

Pentru ca am constientizat ca un rol important in schimbare il ocupa crearea unei relatii de incredere cu terapeutul. Apoi profesionalismul si obiectivitatea acestuia, motivatia si vointa clientului pe de alta parte. Propria mea experienta legata de cunoastere si rezolvarea diferitelor probleme m-au pus in contact cu toate aceste lucruri. Imi doresc ca toti cei care vor apela la serviciile de consiliere sa simta pe propria piele beneficiile acestora. Nu voi fi un sfatuitor pentru dumneavoastra, ci un ghid. Acest ghid va va ajuta sa va orientati spre ceea ce aveti nevoie si sa descoperiti propriile solutii.

Asumarea responsabilitatii de ambele parti in procesul de consiliere este extrem de importanta. Va astept cu drag sa exploram, sa identificam si sa descoperim impreuna alternativele pentru situatiile dificile cu care va confruntati. Fie ca este vorba de o problema de cuplu, de familie, a copilului sau pur si simplu doriti sa va cunoasteti mai bine va invit intr-un context in care sa va simtiti intelesi si acceptati. Context in cadrul caruia sa gasiti echilibrul pe care il cautati.

Psiholog Pitesti– Vlasceanu Andreea Iuliana

Psiholog pitesti Vlasceanu Anndreea

psihologi pitesti