Beneficiile terapiei in mediul online


Este terapia online convenabila? Iata cateva exemple

Efectiv
Într-un studiu realizat de utilizatorii terapiei online, majoritatea au raportat că preferă terapia online decât terapia tradițională – mulți au arătat îmbunătățiri după doar câteva săptămâni.
Convenabil
Trimiteți terapeutului dvs. un mesaj de oriunde, oricând – pe web sau mobil, totul din confidențialitatea dispozitivului. În plus, nu vă îngrijorați niciodată de naveta în plus sau de a vă lua timp departe de la serviciu sau școală.
Sigur
Stocăm și criptăm în siguranță toată comunicarea cu clienții și supunem audituri periodice de securitate, iar terapeuții noștri respectă coduri de confidențialitate strictă, profesionale și etice.
autorizat.
Terapeuții noștri sunt consilieri autorizați și cu experiență în domeniul sănătății mintale, cu expertiză într-o serie de probleme – inclusiv anxietate, depresie, abuz de substanțe, traume, terapie pentru cupluri și multe altele. Toți terapeuții completează un proces riguros de verificare și acreditare.
Accesibil
Terapia online prin ZOOM sau WATSAPP este de obicei cu 80% mai putin costisitoare decât terapia față în față și există mai multe opțiuni de plată.
Incredere
Vi se va garanta un răspuns zilnic de la terapeut la un moment specific. În acest fel, puteți planifica în consecință și beneficiați la maxim de terapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *